REKRUTTERING

NYMANN STÆRKE HR FINDER DEN RETTE MEDARBEJDER TIL DIN VIRKSOMHED

  • Kunne det være givende med en objektiv rådgiver, som under ansættelsessamtalen stiller de spørgsmål, som går et spadestik dybere?
  • Har du brug for en rådgiver, som ser kandidaten og udvælgelsen udefra, og dermed kan bidrage med andre vinkler til at finde den rette medarbejder til netop din virksomhed?
  • Oplever du at en rekruttering kan være både tids- og ressourcekrævende?

Med Nymann Stærke HR som rekrutteringskonsulent får du en professionel rådgivning og sparring omkring rekrutteringen af din nye medarbejder.

I en rekrutteringsproces profileres virksomheden over for omverdenen og derfor er det vigtigt, at alle kandidater fra start til slut behandles ordentligt.

Nymann Stærke HR sørger for, at din rekruttering er grundig og med størst mulig sikkerhed for, at det er det rette match til jobbet og virksomheden.

Nymann Stærke HR er certificeret i at gennemføre personlighedsanalyse (PPA) og intelligenstest (GIA) fra Thomas International. Begge tests er med til at sikre, at det er den helt rette kandidat, som ansættes. Læs mere om de to tests her.

Et rekrutteringsforløb skræddersys altid efter virksomhedens behov. Nymann Stærke HR kan således være med helt fra starten – eller blot deltage i den sidste samtale. Det er op til dig.

Nymann Stærke HR

Axeltorv 2
4900 Nakskov

Mobil: (+45) 40 86 18 83
E-mail: birgitte@ns-hr.dk


”Jeg vil gerne sige tak for et behageligt, samt professionelt afviklet forløb. Jeg lægger især vægt på den tone og stemning, som du formåede at sætte hele forløbet igennem.

Ligeledes sætter jeg stor pris på, at alle tilbagemeldinger fra vores møder er kommet rettidigt, samt at alle tilbagemeldinger har været saglige og ærlige.
Afslutningsvis vil jeg bifalde Jeres valg af tests, og igen vil jeg rose tonen, da resultaterne blev gennemgået, samt det at feedbacken til hver en tid var at opfatte som værende saglig og konstruktiv.”

Produktionschef Søren Bech Andersen, CE Andersen