KONTAKT

Om Birgitte

I størstedelen af mit liv har jeg arbejdet med mennesker og har oparbejdet et særligt menneskekendskab. Samtidig ser jeg tingene ud fra et forretningsmæssigt perspektiv og kan derigennem finde eller være med til at udvikle den rette kandidat til den rette stilling.

Jeg går altid professionelt til værks, og har en solid baggrund indenfor rekruttering, udvikling af mennesker og organisationer, coaching og strategisk sparring.

Jeg har en baggrund som advokat med speciale i arbejdsret. Jeg har senere taget en HR uddannelse og er certificeret business coach fra Manning Inspire. Derudover er jeg certificeret i at foretage personprofil-analyser (PPA) og intelligenstest (GiA) fra Thomas International.

I fem år var jeg medlem af QLF’s bestyrelse, og var således med fra den spæde start og indtil QLF blev landskendt som den forening, der startede “Lovestorm”. Jeg har derfor et indgående kendskab til og godt netværk på Lolland-Falster.

Jeg har kunder på Lolland-Falster, Sjælland og i København og har en hverdag, hvor jeg både bor på Vestlolland og i København.

Om Dorthe

Jeg har i mange år arbejdet med både intern og ekstern kommunikation, og har herigennem stor erfaring med at arbejde tæt sammen med medarbejdere, ledelse og direktion omkring virksomhedens kommunikation.

Jeg brænder for kommunikation med og mellem mennesker og har med min baggrund som coach nogle rigtig gode redskaber og erfaringer med, hvordan man kan finde og udvikle menneskers fulde potentiale.

Som stresscoach hjælper jeg primært folk, der er ramt af stress, men jeg bruger også stresscoaching forebyggende mod stress. Stresscoaching er en effektiv metode til at forebygge stress. Det skaber arbejdsglæde og dermed værdi for virksomheden.

Jeg er certificeret business coach hos Manning Inspire og certificeret stresscoach hos Bjarne Toftegaard. Derudover er jeg certificeret i at foretage personprofil-analyser (PPA) og følelsesmæssig intelligens analyse (TEIQue) fra Thomas International.

Dorthe Andersen               Birgitte Nymann

Nymann Stærke HR

Axeltorv 2
4900 Nakskov

Mobil: (+45) 40 86 18 83
E-mail: birgitte@ns-hr.dk