JOBPORTAL

Chef for Notas digitale produktion

Har du fokus på brugernes behov og er din ledelsesstil baseret på resultater, tillid og respekt? Har du lyst til at gøre en forskel for Nota ́s mere end 150.000 medlemmer?

Reservedelsekspedient til Karl Mertz A/S – Rønnede

Vil du gerne være en del af et professionelt team? Er du struktureret og kvalitetsbevidst? Er du udadvendt og kan lide kundekontakt?

Vejingeniør søges til rådgivende ingeniørfirma 

Har du lyst til at arbejde med vejafmærkning og trafikplanlægning? Vil du med ombord på holdet hos Spanggaard & Virenfeldt? Har du en naturlig evne til at lytte til kunden og forstå kundens behov? Og har du en pragmatisk tilgang til opgaverne, så er jobbet som vejingeniør hos os lige noget for dig.

Greenline søger kundeservicemedarbejder

Brænder du for kundeservice, menneskekontakt og for at skabe en god kundeoplevelse? Er du god til at skabe relationer – også over telefonen? Har du interesse for el-artikler – og kunne det være din drøm at rådgive om dem? Trives du godt i en travl – og til tider lidt hektisk hverdag? Så kan stillingen som medarbejder i Greenline.dk’s kundeservice være lige noget for dig.

Sælger til Greenlines butik

Brænder du for kundeservice og for at skabe en god kundeoplevelse? Er du initiativrig og god til at arbejde selvstændigt? Kunne du tænke dig at arbejde i en virksomhed, som i over 30 år har stået for en nem, hurtig og sikker handel? Trives du i en dagligdag, som er præget af faglighed, fællesskab og masser af spændende udfordringer? Vi søger en sælger til vores butik i Maribo med tiltrædelse snarest muligt.  

Nymann Stærke HR

Axeltorv 2
4900 Nakskov

Mobil: (+45) 40 86 18 83
E-mail: birgitte@ns-hr.dk