Jobportal

JURIDISK SAGSBEHANDLER

(Erfaren advokatsekretær)

Er du vant til at arbejde selvstændigt? Er du omhyggelig og struktureret? Trives du med at være ansigtet udadtil? Vil du være med i udviklingen af et nyt kontor med moderne værdier?

Advokatfirmaet Kromann Nielsen er et nytænkende advokatfirma med den samme erfaring som et gammelt. Det er advokatfirmaets vision at levere dedikeret, omkostningsbevidst og resultatorienteret rådgivning og bistand, hvor nøgleord som tilgængelighed og personlig tilstedeværelse er i centrum. Firmaet blev stiftet i 2016 af advokat Lonnie Kromann Nielsen og har en specialiseret viden indenfor en række områder, hvor erhvervsretten særligt er i fokus.

Advokatfirmaet Kromann Nielsen har travlt og søger derfor en juridisk sagsbehandler til at varetage en række selvstændige opgaver – primært indenfor erhvervsretten. Det er vigtigt, at du er ansvarsbevidst, og at du som person er systematisk og struktureret. Du vil ofte være firmaets ansigt udadtil og det forventes derfor, at du er serviceminded og omstillingsparat, så klienter altid får den bedste og mest professionelle oplevelse. Der vil være dage, hvor du sidder alene på kontoret – dog i et nærmiljø med andre liberale erhverv.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, men kan også være på nedsat tid.

Om dig:

  • Du har en del års erfaring fra advokatbranchen.
  • Du har erfaring med de erhvervsretlige områder (selskabsret, entrepriseret, konkursbehandling, retssager mv.).
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med bobehandling og kan berigtige ejendomshandler.
  • Du har et godt kendskab til it og er en erfaren bruger af Unik Advosys.
  • Det er en fordel, hvis du kan foretage den daglige bogføring af betalinger, herunder håndtere klientkonti.
  • Du har lyst til at være med i en nystartet virksomhed i udvikling.

Du kan forvente et spændende job med stor indflydelse på din arbejdsdag. Du vil kunne sparre med advokat Lonnie Kromann Nielsen, og derefter selvstændigt udføre dine egne opgaver. Arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt, og du vil være med til at gøre en forskel.

Der vil være mulighed for fleksible arbejdstider, der tilrettelægges efter behov. Løn og ansættelsesvilkår aftales individuelt.

Ansøgning:

Sendes til advokat Lonnie Kromann Nielsen på lkn@kromann-nielsen.com. Sidste ansøgningsfrist er onsdag den 20. september kl. 12, hvorefter der vil blive afholdt samtaler.

Kontakt:

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Lonnie Kromann Nielsen på 53 700 338. Du kan læse mere på www.kromann-nielsen.com.

Nymann Stærke HR

Axeltorv 2
4900 Nakskov

Mobil: (+45) 40 86 18 83
E-mail: birgitte@ns-hr.dk