BUSINESS COACHING

  • Har din virksomhed brug for forandringer, men har du svært ved at komme i gang? Eller er du bekymret for at sætte forandringerne i gang?
  • Oplever du, at en afdeling kan mere end det, du ser?
  • Savner du, at dine medarbejdere tager ansvar for samarbejde?

Ved at coache medarbejderne som en gruppe i stedet for individuelt sikrer vi forankring af virksomhedens udvikling og værdier.

Nymann Stærke HR ser virksomheden og den enkelte medarbejder som en helhed. Med coaching sikrer vi, at I bliver bevidste om, hvad der forhindrer virksomheden eller den enkelte afdeling i at opnå det optimale samarbejde med fokus på det overordnede mål.

Hvordan foregår det?
Vi starter med en indledende dialog med ledelsen, hvor Nymann Stærke HR i samarbejde med ledelsen afdækker virksomhedens eller den enkelte afdelings mål.

Gennem dialog og refleksion medarbejderne imellem sikrer vi efterfølgende, at der skabes et fælles billede af, hvordan netop denne afdeling og dette team fungerer i forhold til løsning af opgaver.

Ved brug af øvelser og undervisning assisterer vi afdelingen til at udnytte afdelingens fulde potentiale og dermed nå sine mål.

Som virksomhed vil du opleve, at afdelingen:
– arbejder mere målrettet
– øger produktiviteten
– motivationen øges, og
– hele afdelingens potentiale udnyttes fuldt ud.

Det er vores erfaring, at ved at åbne op for et teams fulde potentiale og samtidig få den enkelte til at tage mere ansvar, vil virksomhedens specifikke mål nås bedre og hurtigere.

Samarbejdet i afdelingen og virksomheden vil blive styrket væsentligt – ikke mindst hvis en problematik, som ikke tidligere er blevet italesat, ser dagens lys og bliver behandlet.

Nymann Stærke HR

Axeltorv 2
4900 Nakskov

Mobil: (+45) 40 86 18 83
E-mail: birgitte@ns-hr.dk